dissabte, 21 de maig del 2011

Dies interessants. Idees que flueixen.

Com que trobo que són dies una mica especials i que resulta que ni els ninis són tan ninis ni el sistema democràtic funciona com hauria de funcionar, potser perquè ens hem despiatat una mica, trobo addients, divertits i oportuns aquests videos per contribuïr modestament a aquest pensament que a poc a poc ha de canviar el rumb de la societat sencera. No estem a les places, però aquesta xarxa és la nostra plaça. El de mousland l'he copiat descaradament del blog de la Carme: Que bo que és! Els altres m'han arribat per correu. El que incita a votar explicita un missatge que fa anys que intento explicar a les persones que em diuen que, com que tots són iguals, els politics, es queden a casa (però després no paren de protestar per qualsevol cosa, sovint sense poder argumentar-ho gaire). El de l'Arcadi, bé, els que l'havíem escoltat sovint quan tenia algun altaveu a la ràdio, doncs és això: clar i català (per cert, que no he sabut treure'n la publicitat, però us la podeu saltar). Passats aquests enrenous, tornarem a la poesia, tot i que, tot plegat, té un aire de poesia compromesa. Heu anat llegint els missatges que s'han escrit aquests dies en cartolines i pancartes? Sembla ser que, sota les llambordes, encara hi ha la platja. 









5 comentaris:

zel ha dit...

Bons, els tinc tots al calaix de la memòria i avui he penjat l'Arcadi.

En som uns quants que ja ho tenim reflexionat, oi?

Carme Rosanas ha dit...

Avui arribo i ja tinc la feina feta, els tes vídeos ja els conec i me'ls he mirat molt bé. Tot i que crec que ets dels pocs que li ha fet cas al de la meva barra lateral.

Joan Guasch ha dit...

Sí, zel, ja fa temps que ho tenim reflexionat. Com que en unes municipals qui més qui menys es coneix, ja fa temps que tinc clar quines polítiques es fan al poble i quines caldria fer. La majoria de persones, però, com els ratolins.
Vols dir, Carme? Jo, és que el trobo tan bo!

Cèlia ha dit...

Hem compartit moments d'indignació... !!

fanal blau ha dit...

Ahir nit vaig deixar un comentari i s'haurà perdut...:(
Genial Mousland i desitjant que comencem a despertat una miqueta.
Avui he vist i he sentit poesia compromesa!
Un petó, Joan!

i té raó la Carme jo no m'havia fixat en el vídeo a la seva barra lateral...però també crec que és perquè els ulls se'ns en van als seus colors i les seves paraules...:)

                                                   LLOCS SENSE LLOC                                            XV Premi LA NUNCA de poesia  ...